THROWBACK

Vanha kunnon throwback thursday on taas täällä! Facebookin innoittamana ajattelin näyttää myös teille muutamia otoksia aiemmilta vuosilta, jotka eivät ole siis vielä täällä blogin puolella aiemmin näkyneet. Suurin osa kuvista on vuosilta 2009-2011.
img01 Historian "radikaalimmat" muutokset tällä neitokaisella ovat olleet tumma tukka ja sivuotsis. Ainakin näin jälkikäteen ajateltuna, oon kyllä ihan tyytyväinen, että oon säästynyt niiltä kaikkein hurjimmilta nuoruuden kokeiluilta.
img02Yhessä vaiheessa kasvatin myös hiuksiani pitkään ja itse asiassa vasta vähän reilu vuosi sitten päätin napsasta pituutta oikein kunnolla pois. Pakko myöntää, että välillä iskee kyllä ihan hullu ikävä sitä pitkää tukkaa!
img03 Noihin aikoihin kuvailtiin muuten ihan sika usein! Useimmiten kuvaajana toimi oma rakas isosisko ja kuvia räpsittiin pal-jon. Hitsit, oispa toi kuvailu yhtä aktiivista vielä tänäkin päivänä.
img04 Tiedättekö niitä vaatteita tai tavaroita, joita ei vaan raaski heittää pois? Noi yllä olevassa kuvassakin näkyvät gladiaattorisandaalit on yks hyvä esimerkki siitä. Ne tuli tiensä päähän jo vuosia sitten, mutta silti pidin niistä kynsin ja hampain kiinni.  Pari kuukautta sitten tein kuitenkin suursiivouksen ja sain kuin sainkin heitettyä kyseiset kengät pois, sniif.
img05 Toisaalta ois kiva kokeilla vielä jotain uutta, mutta taas toisaalta, olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän nykyiseen kuontalooni. Ehkä sitä vielä joskus!
img06

Mitäs tykkäsitte tästä?

2 kommenttia