DAILY BASICS

Nyt esittelyyn muutama meikäläisen meikkipussin vakkarituotteista. Mun meikkaaminen ei oo koskaan ollut mitään rakettitiedettä, ja siitä kertoo myös mun meikkipussin sisältö. Tuiki tavallisia tuotteita, eikä yhtään enempää. Vuosien varrella on muodustunut selkeitä suosikkeja, jotka roikkuvat aina meikkipussissa mukana ja ne pääsevät esittelyyn seuraavaksi. :)
img01
img02Smashbox Photo Finish meikinpohjustusvoiteeseen tutustuin vasta vähän reilu vuosi sitten, mutta sittemmin siitä on kyllä tullut yksi meikkipussin vakiotuotteista. Meikki on niin paljon mukavampi laittaa, kun alla on kunnon pohjustus ja ainakin omien kokemuksien mukaan meikki pysyy myös inasen paremmin päivän touhuissa mukana just tän tuotteen ansiosta.

Tummat silmänaluset on yks mun ongelmakohdista ja niiden peittämiseksi oon kokeillut jos jonkinlaista tuotetta. Tällä hetkellä käytän Helena Rubinsteinin Magic Concealer peitevoidetta ja vaikka se ajaa  kyllä asiansa, metsästän yhä edelleen sitä täydellistä peitevoidetta juuri meikäläisen silmänalusille.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion silmämeikin pohjustustuote on ihan huippu silmämeikin alla, harmi vaan, että kaikki mun luomiväripaletit on mennyt rikki tai hukkunut, joten harvemmin tulee silmiä sen kummemmin meikkailtua, heh.
img03
Vakiotuotteisiin kuuluu myös Lumenen CC Color Correcting Cream meikkivoide. Sopivan kevyt ja tarpeeksi peittävä lopputulos. Toisinaan sipaisen myös Lumenen Natural Coden Skin Perfector mattapuuteria kiinnittämään meikin sekä Avonin Glow aurinkopuuteria tuomaan hehkua kasvoille. Edellä mainitut alkavat kuitenkin vedellä jo viimeisiään, joten ainakin niiden takia on pakko suunnata meikkiostoksille pikapuoliin.

Yksi ylitse muiden on Maybellinen The Colossal Volum' Express ripsiväri, joka on heittämällä maailman paras ripsiväri. Iso suositus! Aidosta ja alkuperäisestä pinkistä Beautyblender meikkisienestä en myöskään hevillä luovu.
img04
Kulmat oon laittanut jo vuosien ajan tutulla ja turvallisella Lumenen Blueberry Eyebrow Pencil kulmakynällä. Meikkipussin uusin tulokas on Lumenen Wild Rose Crème Lip Gloss huulikiilto sävyssä numero 3 Sunny. IHANA.

xx Sanna

Ei kommentteja