MIHIN MENNÄ?

Matkakuume ilmoitti jälleen kerran olemassaolostaan, eikä mikään ihme, kun katsoo tuota Suomen kesää. Tarkalleen ottaen neljä vuotta sitten olimme poikaystävän kanssa viimeksi yhteisellä ulkomaanmatkalla ja vieläpä ensimmäisellä sellaisella, joten tänä kesänä olisikin tarkoitus lähteä pitkästä aikaa yhdessä reissuun. Toiveena olisi löytää sellainen kohde, josta lötyy varmaa lämpöä, auringonpaistetta ja ehkä vähän jotain aktiviteettejakin. Ollaan mietitty niin Kroatiaa, Kyprosta kuin Kreikkaakin, mutta nyt kysyisinkin teiltä, onko teillä mitään hyviä lomakohteita suositella elokuulle?
img01 img02 img03

Kaikki lomakohdevinkit otetaan ilomielin vastaan, joten avatkaa siis sanainen arkkunne ja kertokaa, minne meidän kannattais lähteä elokuussa rentoutumaan!

xx Sanna

8 kommenttia

 1. Me käytiin jokunen vuosi takaperin miehen kanssa elokuussa Kreetalla. Aurinkoa ja lämpöä riitti, ja maisemissakaan ei ollut valittamista. Omaan makuuni Kreeta oli elokuussa liian kuuma. Päivittäin oli yli +35 astetta, ja meinattiin läkähtyä. :D Sen sijaan elokuinen New York oli huippu - sitä suosittelen lämpimästi, jos ei ole väliä sillä, onko kyseessä ranta- vai kaupunkiloma. Auringonpaistetta riitti sielläkin, ja samaten lämpöä - vähän kohtuullisemmilla lämpöasteilla, mutta kuitenkin shortsikeleillä. :) Ja sieltä löytyy aktiviteettia vaikka muille jakaa. Hih. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin Kreetalla on tullut perheen kanssa käytyä monet kerrat, joten voi olla, että sinne emme tällä kertaa poikaystävän kanssa suuntaa, vaikka hurjan ihana paikka Kreeta kyllä onkin! :) Meille noi hellelukemat kyllä kelpais, hih ;) New Yorkissakin on tullut kerran pyörähdettyä, tosin siitäkin tulee syksyllä jo 4 vuotta mutta kiitos kuitenkin omista kokemuksistasi! :>

   Poista
 2. Jos haluut just lämpimään, niin en osaa siihen sanoa sit muutakuin Dubrovnikin, se oli ihana paikka <3 Turkista tykättiin kans, käytiin Kusadasissa siellä, eli ei se ihan yleisin turistirysä :)

  Muuten mun lempparimatkakohteet on ollut Berliini ja Tokio, ja niissäkin kyllä saa sellaisen rentoutusloman aikaiseksi jos haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos vinkeistä! Dubrovnikin hotellitarjontaa ollaan itse asiassa jo katsottukin ja vaikuttaa kyllä super ihanalta paikalta! :>

   Poista
 3. Ja pakko vielä lisätä et sul on aivan ihana blogi!! Sait just uuden lukijan, en ymmärrä miten en oo tänne aikasemmin eksynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! <3 Kommenttisi piristi kyllä päivääni :>

   Poista
 4. Vaikken itse ole Kroatiassa käynytkään, niin suosittelisin sitä. Ilmeisesti hinnat ovat nousseet viime vuosina, mutta esimerkiksi pakolaistilanteen puolesta se taitaa olla tuosta siun kolmikosta ehdottomasti mukavin valinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska sattuma, nimittäin juuri viime viikolla varasimme matkan, Kroatiaan ;-) Innolla odotan jo elokuuta!

   Poista