VAPAAPÄIVÄNÄ

Pitkästä aikaa päivä mun mukana – here we go!
img02 Mulla oli tosiaan keskiviikkona vapaapäivä, ja sen sijaan, että olisin aamulla nukkunut pitkään, heräsin poikaystävän kanssa samaan aikaan hänen lähtiessään aamulla töihin.  Kuten tässä postauksessa joskus kerroinkin, oon aamuihminen henkeen ja vereen, eikä unta vaan yksinkertaisesti koskaan riitä juuri aamukahdeksaa pidemmälle. No, joka tapauksessa, keskiviikko aamu starttasi tuttuun tapaan aamupuurolla ja pakko muuten kehaista millaisella kelillä meikäläistä hellittiin tona keskiviikko vapaapäivänä, kerrankin. Oli aika ihana vetäistä kesäistä vaatetta päälle aamulla.

Kympiltä olin jo kaupungissa, sillä kävi niinkin hyvä tuuri, että sain iskän peruutusajan hierojalle. Melkein parituntinen vierähti kuin siivillä ja tuli kyllä niin tarpeeseen! Lihakset on ollut ihan super jumissa, eikä mikään ihme, kun opiskelujen jälkeen aloittaa täyspäiväiset työt fyysisesti raskaammissa hommissa, heh. Hierojan jälkeen otin suunnaksi Äitin officen, enkä voinut olla ihastelematta niin kaunista kesä Tamperetta. Pikainen pyörähdys toimistolla ja ei muutakun ylös, ulos ja lounaalle. Saatiin myös mun enon vaimosta lounasseuraa ja oli kyllä hurjan mukava aamupäivä.

Koko päiväksi oli luvattu takuuvarmaa auringonpaistetta, joten päätin hoitaa kaikki päivän velvollisuudet heti aamupäivästä pois alta. To do-listalta löytyi nurmikon leikkuu, joten ei muutakun hommiin heti kaupungista päästyäni. Musiikki peltorit on muuten aika kova sana noissa hommissa. ;-) Oikeestaan jopa aika rentouttavaa puuhaa toi nurmikonleikkuu!
img03
Pakollisten hommien jälkeen otin paikan auringosta ja nautin. En edes muista, koska olisin viimeks vaan ollut ja rentoutunut auringon alla noin. Muutama tuntihan siinä sitten vierähti ja tais tulla otettua myös pienet nokoset siinä auringon alla, vaikka muuten en ookaan mitään päiväunityyppiä, hih. Auringolla on kyllä niin voimaannuttava vaikutus, että jaksan vieläkin hymyillä tolle ihanalle ja aurinkoiselle keskiviikkopäivälle.

Illemmalla suunnattiin poikaystävän kanssa kauppaan hakemaan grillattavaa. Tällä kertaa grilliin päätyi maissia ja kanaa pekonilla ja sen lisäksi syötiin raikasta salaattia. Ihan parasta kesäruokaa sanon minä! Ja kuten varmaan kuvasta saattanee huomatakin, sähkögrilli kyllä ajaa asiansa vallan hyvin paremman puutteessa. ;-)

Loppuilta menikin pitkästä aikaa elokuvan parissa ja nukkumaan oli pakko mennä hyvissä ajoin, nimittäin seuraavan päivät työt kutsuivat jo aamuseiskalta. Semmonen keskiviikko tällä kertaa!

4 kommenttia

 1. Nää on aina hirmu kivoja postauksia, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! :> Toteuttelen näitä mielelläni lisää jatkossakin!

   Poista
 2. Miistä tommonen ihana mekko :)

  VastaaPoista